Een naamoefening in Spanje

mei 17, 2019 Commundo No comments exist

Yolande is mijn naamgenoot en is mee op de Body en Mind reis naar Spanje.We starten met een naamoefening. Hoe heet je, wat betekent jouw naam, hoe word je ook wel genoemd, wat is je koosnaam, hoe zou je eigenlijk willen heten. Het blijkt dat Yolande vroeger graag Elvira wilde heten want dat is een naam met glitter en glamour.

Dat is het meisje/vrouw met humor, dat is degene die Oprah durft aan te schieten op straat in New York: I am from Europe en die speels op de foto gaat met een onbekende Chileense bergbeklimmer in een dorp dat we bezoeken: My new friend. 
Kortom een hartopenende en hartverwarmende vrouw!
In het begin van de reis is er veel verdriet, huilen om gemis, boosheid ook. En later in de week komt Elvira steeds meer naar voren. Met vooral veel zelfliefde, zachtheid en humor.

Zoals Yolande zelf al zei: ik ben op het woordje hartverwarmend afgekomen en dat is het ook geworden.

“Ik heb 6 heerlijke dagen gehad. Dit had zeker te maken met het gezelschap en het programma. Ik probeer elke dag te mediteren. Ook al is het naar kort. Ik vond de meditatie oefeningen buiten heel fijn”. 

 

“Wat ik heb meegenomen van de reis is beter voor mezelf zorgen. Bewustzijn hoe belangrijk dat is”.Wil je ook een hartverwarmende week? In september en oktober gaan we weer naar Spanje: >> 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *