Creativiteit als hulpbron voorjaar 2021, data volgen

Deze inspiratiereis in Catalonië helpt je om in contact komen met jouw authentieke bron. Hierdoor krijg je ZIN in je leven en voel je dat je leeft! En dat terwijl je prachtige plekken in de natuur bezoekt en lekker geniet van heerlijk eten en een plons in het zwembad.

Terug naar jouw bron met mindfulness en creatieve oefeningen

Creativiteit is goed voor je hart, lijf en hoofd. Het helpt je om in contact komen met jouw authentieke bron. Hierdoor krijg je ZIN in je leven en voel je dat je leeft! Het laat je ook zien wat er nodig is om jouw bron te laten stromen. Dit inzicht vergroot je zelfvertrouwen en helpt je om bewustere keuzes te maken. Weet je nog hoe het als kind was om te tekenen en te kliederen? Laat jouw creativiteit weer in vrijheid stromen deze reis.

"Het was altijd goed genoeg voor mezelf. Ik schaamde me niet. Het leek soms wel van iemand anders en tegelijk heel erg van mezelf"

Je logeert op een prachtig landgoed in de ruige bergen van Catalonië. Rondom het sfeervolle huis ligt een heerlijke tuin, een volle boomgaard en een verfrissend zwembad. Het huis ligt op de flanken van het Montsant-gebergte met prachtige wandelpaden, klaterende beekjes, eeuwenoude stadjes en spirituele plaatsen. Hier stroomt de creativiteit als vanzelf en vormt een bron van inspiratie. Net als de zon en het heerlijke eten.

Gelijkgestemde reisgenoten

Je reist samen met mensen die – net als jij – hetzelfde doel voor ogen hebben. Zo profiteer je van elkaars inzichten, vragen en energie. Wende en Yolande, de begeleiders zorgen voor een veilige, losse sfeer waarin jij maximaal tot je recht komt. Je reist met maximaal 6 mensen, zodat er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht is.

Wat mag je van deze reis verwachten?

 • Zelfinzicht door het inzetten van creativiteit, meditatie en visualisatie.
 • Verheldering van jouw thema in de groep en in privécoaching.
 • Voldoende ruimte en tijd om (samen) te spelen, te lachen, te genieten, te zwemmen, te zonnen, te ontdekken en je te verwonderen over de prachtige omgeving.
 • Je voelt en weet aan het eind van de reis welke keuzes je wilt maken en hoe je dingen anders kunt doen.

""Het was een heerlijke week. Vol zon in prachtige groene omgeving, comfortabel huis. Afwisselende locaties van zee, bergen etc. Mooie persoonlijke opdrachten die zeer verhelderend werkten en ook bij thuiskomst doorwerken. Fijne en zorgvuldige begeleiders van de groep waardoor je je veilig voelt Een perfecte combi van persoonlijke verdieping en relax vakantiegevoel"

 • Spirituele plekken, poort naar jouw bron op de Spanjereis voor prachtige vrouwen
  spirituele plekken

Begeleiders

Yolande van Wijk en wendy Smit begeleiders Spanjereis voor vrouwen en coaches

Yolande van Wijk: 

Yolande is een bevlogen ondernemer, reiziger en coach met als motto: "begin bij jezelf maar eindig niet bij jezelf". Ik breng op de reizen mijn enthousiasme, humor, aandacht en kracht in. Mensen verbinden is mijn tweede natuur. Ik heb ervaring in het bedrijfsleven, als ondernemer en coach van ondernemende mensen. Ik ben thuis in het gebied in Catalonië waar wij naartoe gaan.

Wende Smit: Mooleo

Wende is een ervaren creatief en psychosynthese therapeut die inspireert creatiever te leven en te werken, zodat je weer meer ZIN in het leven krijgt. Ik werk vanuit het motto “Ieder heeft iets kostbaars in zich, dat te vinden is de weg”.Want als je leeft vanuit je authentieke kracht, volgen de zin en betekenis van jouw leven als vanzelf. Met aandacht, toegankelijkheid en lichtheid reis ik graag een stukje met je mee. 

Programma

Voor vertrek komen we bij elkaar om kennis te maken en (praktische) vragen door te nemen.

Dag 1: vlucht van Eindhoven naar Reus, vandaaruit rijden we in 30 minuten naar onze bestemming in Alforja.

Dag 2 t/m 5: Dagelijkse mix van meditaties, oefeningen, creatieve werkvormen, excursies en vrije tijd. We koken samen en gaan soms uit eten. Je gaat creëren met tekenen, dichten, schrijven en fotografie. Hierbij gaat het er niet om dat je iets moois of kunstzinnigs maakt maar wat je werkstuk je zegt in relatie tot je vraag. De grote schoonheid van de maaksels gaat je verrassen en antwoord geven op je vraag. Een of meer persoonlijke coachingsgesprekken met de begeleiders hoort tot jouw mogelijkheden om meer inzicht te krijgen in jezelf. Daarnaast is er ruimte voor stilte, wandelingen, excursies of gewoon een plons in het zwembad.
We maken wandelingen in de natuur, bijvoorbeeld naar een van de ‘kluizenaars’ kerkjes in de bergen en eeuwenoude mystieke dorpjes. Ook gaan we naar strand en zee waar het waterelement ons zal raken. Net zoals Tarragona, een sfeervolle, eeuwenoude, echt Catalaanse stad.

Dag 6: terugvlucht van Reus naar Eindhoven.

Ik heb genoten van de flexibiliteit waarmee het programma werd uitgevoerd. Jullie hebben goed het energielevel en de weersomstandigheden gepeild en op het juiste moment de opdrachten uitgevoerd. 

De organisatie vond ik top! Ontspannen, inspirerend, warm, fijn. Goede combi zijn jullie.

Ik heb het vuur in mijzelf herontdekt
Ik kwam thuis glanzend en warm van binnen
Ik ervaar meer vertrouwen en rust

Vriendschap

Het was een overwinning om zo in de groep te zijn en mijzelf daarin te accepteren

Ik voelde meer verbinding met mezelf en de ander

Een hele mooie ervaring met een groep fijne vrouwen

De oefeningen, het samen zijn, het genieten, de salades, de warmte, de zon waren weldadig.

Het was altijd goed genoeg voor mezelf. Ik schaamde me niet. Het leek soms wel van iemand anders en tegelijk heel erg van mezelf.

De natuurcollage maakte me ervan bewust hoe rijk mijn binnenwereld is.

Prijs en data Creativiteit als hulpbron

Kleine groep

Op deze reis kunnen maximaal 6 mensen mee. Wij werken bewust met een kleine groep zodat er snel een intieme, vertrouwelijke sfeer ontstaat en er ruimte en aandacht is voor iedereen.

Kosten

De kosten bedragen €1200,-  

Dit is inclusief:

 • Alle verblijf in de Mas Fullat op basis van tweepersoonskamers  (1 persoonskamer optioneel, 250 euro extra), tent neerzetten in tuin zonder meerkosten
 • Excursies
 • Lokaal vervoer met huurauto's
 • Maaltijden, zelf koken en uit eten
 • Begeleiding en groepsactiviteiten
 • Een persoonlijk coachingsgesprek
 • Certificaat

Exclusief
Vlucht: raming 100-180 euro
Entrees, zakgeld (raming 50 euro).

NB: De Spanjereis is als opleiding of als bedrijfskosten aftrekbaar.  Of in overleg met je werkgever inzetbaar binnen je persoonlijke ontwikkel plan (POP)

Het was een heerlijke week. Vol zon in prachtige groene omgeving ,comfortabel huis. Afwisselende locaties van zee, bergen etc. Mooie persoonlijke opdrachten die zeer verhelderend werkten en ook bij thuiskomst doorwerken. Fijne & zorgvuldige begeleiders van de groep waardoor je je veilig voelt Een perfecte combi van persoonlijke verdieping en relax vakantie gevoel.