Mindfulness en creativiteit

Deze inspiratiereis in Catalonië geeft jou energie en focus op wie jij bent en wat je past. En dat terwijl je prachtige plekken in de natuur bezoekt en lekker geniet van heerlijk eten en het zwembad.

Opladen met mindfulness en creatieve oefeningen

Heb je behoefte aan een pauze in je drukke leven en wil je opnieuw in contact komen met je eigen bron? Ga dan mee op deze unieke inspiratiereis naar Catalonië en kom opgeladen en met nieuwe energie thuis.

Tijdens de reis helpen we je om met behulp van mindfulness en creatieve oefeningen om nieuwe inspiratie op te doen. Bijvoorbeeld natuurcollages maken, foto-opdrachten en tekenen. Je hoeft niet creatief te zijn  om mee te kunnen doen!

We verblijven exclusief op een prachtig landgoed in de ruige bergen van Catalonië. Rondom het landhuis ligt een grote tuin, boomgaard en zwembad. We maken uitstapjes naar prachtige natuurplekken, eeuwenoude stadjes, spirituele plaatsen, de zee en blijven soms ook bij huis. Op de locaties doen we oefeningen en laten ons inspireren door de omgeving.

Je gaat op reis met maximaal 6 personen zodat er voor jou voldoende persoonlijke aandacht is.

"Het was een heerlijke week. Vol zon in prachtige groene omgeving, comfortabel huis. Afwisselende locaties van zee, bergen etc. Mooie persoonlijke opdrachten die zeer verhelderend werkten en ook bij thuiskomst doorwerken. Fijne en zorgvuldige begeleiders van de groep waardoor je je veilig voelt Een perfecte combi van persoonlijke verdieping en relax vakantie gevoel"

  • Spirituele plekken, poort naar jouw bron op de Spanjereis voor prachtige vrouwen
    spirituele plekken

Begeleiders

Yolande van Wijk en wendy Smit begeleiders Spanjereis voor vrouwen en coaches

Yolande van Wijk: 

Yolande is een ondernemer, reiziger, coach met als motto: "begin bij jezelf maar eindig niet bij jezelf". Ik breng op de reizen mijn enthousiasme, humor, aandacht en kracht in. Mensen verbinden is mijn tweede natuur. Ik heb ervaring in professional het bedrijfsleven, als ondernemer, studiecoach, en psychosynthese coach. Ik ben thuis in het gebied in Catalonië waar wij naartoe gaan.

Wendy Smit: Mooleo

Wendy is een ervaren creatief en kunstzinnig therapeut die creativiteit met mindfulness en meditatie  combineert. Met een heldere en frisse aanpak begeleidt Wendy je naar meer ontspanning en brengt je weer in contact met je creatieve bron. In Moolelo komen mijn interesses in persoonlijke en professionele ontwikkeling, creativiteit en communicatie bij elkaar. Enthousiasme, betrokkenheid en toegankelijkheid typeren mij.

Programma

Voor vertrek komen we bij elkaar om kennis te maken en (praktische) vragen door te nemen.

Dag 1: vlucht van Eindhoven naar Reus, vandaaruit rijden we in 30 minuten naar onze bestemming in Alforja.

Dag 2 t/m 5: Dagelijkse mix van theorie, oefeningen en werkvormen, excursies en vrije tijd. We koken samen en gaan soms uit eten.

Je gaat elke dag aan de slag met diverse kunstzinnige en creatieve werkvormen als: tekenen, schilderen, schrijven en fotografie. Hierbij staat niet het artistieke of esthetische aspect centraal, maar wat het werkstuk zegt in relatie tot je vraag. Je werkt op bijzondere plekken in de natuur, zowel individueel als samen met je medecursisten. Daarnaast is er ruimte voor stilte, wandelingen, excursies of gewoon een plons in het zwembad.

Het gebied leent zich perfect voor het maken van prachtige wandelingen, bijvoorbeeld naar een van de ‘kluizenaars’ kerkjes in de bergen en het bezoeken van eeuwenoude mystieke dorpjes. Ook bezoeken we het strand en de zee waar het waterelement ons zal inspireren. Net zoals Tarragona, een eeuwenoude, echt Catalaanse stad, met veel Romeinse en Middeleeuwse restanten en heerlijke terrasjes.

Dag 6: terugvlucht van Reus naar Eindhoven.

Ik heb het vuur in mijzelf herontdekt
Ik kwam thuis glanzend en warm van binnen
Ik ervaar meer vertrouwen en rust
Vriendschap
Het was een overwinning om zo in de groep te zijn en mijzelf daarin te accepteren
Ik voelde meer verbinding met mezelf en de ander
Een hele mooie ervaring met een groep fijne vrouwen
De oefeningen, het samen zijn, het genieten, de salades, de warmte, de zon waren weldadig.

Prijs en data Creativiteit en Mindfulness

Kleine groep

Tijdens deze reis kunnen maximaal 6 mensen mee. Wij werken bewust met een kleine groep zodat er snel een intieme, vertrouwelijke sfeer ontstaat en er ruimte en aandacht is voor iedereen.

Kosten

De kosten bedragen €1200,-  (exclusief €150 BTW)

Dit is inclusief:

  • Alle verblijf in de Mas Fullat op basis van tweepersoonskamers  (1 persoonskamer optioneel, 250 euro extra), tent neerzetten in tuin zonder meerkosten
  • Excursies
  • Lokaal vervoer met huurauto's
  • Maaltijden, zelf koken en uit eten
  • Begeleiding en groepsactiviteiten
  • Een persoonlijk coachingsgesprek
  • Certificaat

Exclusief
Vlucht: raming 100-180 euro
Entrees, zakgeld (raming 50 euro).

NB: De Spanjereis is als opleiding of als bedrijfskosten aftrekbaar.  Of in overleg met je werkgever inzetbaar binnen je persoonlijke ontwikkel plan (POP)

Het was een heerlijke week. Vol zon in prachtige groene omgeving ,comfortabel huis. Afwisselende locaties van zee, bergen etc. Mooie persoonlijke opdrachten die zeer verhelderend werkten en ook bij thuiskomst doorwerken. Fijne & zorgvuldige begeleiders van de groep waardoor je je veilig voelt Een perfecte combi van persoonlijke verdieping en relax vakantie gevoel.