Inspiratiereis Body & Mind 

Een reis voor 6 vrouwen die zin hebben in een heerlijke hartverwarmende week voor zichzelf!

  • Massages geven en ontvangen op de Inspiratiereizen van Commundo naar Spanje

Massages en genieten

Een zalige 6-daagse inspiratiereis voor body & mind waarbij je een wonderschoon gebied in Catalonië verkent, vanuit een sfeervolle uitvalsbasis.

Op het programma staan veel massages, mindfulness, aandacht voor jezelf en meditaties in de natuur. En het is vakantie, dus het is ook een wandeling naar een verborgen strand waar je kan zwemmen in de kristalheldere zee. Heerlijk slenteren door de straatjes van de eeuwenoude Catalaanse stad Tarragona. En een prachtige tocht door de mystieke bergen met kleine stadjes, kloosters en wandelingen.

Heerlijke maaltijden en lekker veel buiten, met tijd voor jezelf, maken het compleet.

Jouw reis duurt van zondagmiddag 7 april tot en met vrijdagavond 12 april 2019.

We logeren in een ruim sfeervol landhuis, Mas Fullat (zie de foto's) in de bergen bij het stadje Alforja, op een plek die nog nauwelijks ontdekt is door toeristen. Het huis is exclusief van ons en is sfeervol, luxe (4 badkamers, 4 kamers, zitkamer, keuken, buitenruimte, wifi) en van alle gemakken voorzien. Het is omgeven door een grote tuin met boomgaard en we hebben een zwembad waar we volop van kunnen genieten. Je verblijft in een ruime tweepersoonskamer met badkamer.

Het programma is heel gevarieerd met dagelijks massages, mindfulness oefeningen en uitstapjes in de omgeving.
De massages zijn afwisselend en gericht op het ervaren wat een massage met jou doet, zowel in het geven als het ontvangen. Een heerlijke voetwassing met voetmassage is er een onderdeel van. We doen meditaties en creatieve oefeningen in de natuur en op bijzondere inspirerende plaatsen.
We eten zowel uit als thuis.
Je hebt natuurlijk ruimte voor vrije invulling. Dus als jij zin hebt om lekker bij het zwembad te blijven liggen dan is dat helemaal OK!

PS: ervaring met het geven of ontvangen van massages is niet nodig. We passen alles aan aan jouw wensen dus als je wil leren masseren dan kan dat ook, als je alleen een voetmassage wil dan is dat ook ok.

massage-iii

Jouw begeleiders:

Deze inspiratiereis is een samenwerkingsverband van Carla Pleijers van Mazzaze  en Vakantieanders en Yolande van Wijk van Commundo. Zij zullen jou op deze reis begeleiden. Wij werken beiden vanuit onze missie om mensen in hun eigen kracht te laten komen, om zich bewust te worden van hun potentie en vrede te sluiten met zichzelf. Massage is een mooie manier om in contact te komen met jezelf, de aanrakingen van je lichaam te voelen en te ervaren wat wat massage jou leert.

YolandCarla

Yolande is businesscoach, reisleider en ondernemer. Begin bij jezelf en eindig niet bij jezelf is haar levensmotto. Ze is enthousiast, krachtig, humorvol, betrokken, verbindend, liefdevol en prikkelend. Met Commundo organiseert zij zinvolle reizen met vrijwilligerswerk of persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is zij businesscoach voor ondernemers en professionals.

Carla (rechts) is een bevlogen masseur met een eigen massage opleiding. Ze leert mensen masseren met alle aandacht voor zichzelf en de gemasseerde. Een ware ontdekkingstocht in bewustwordingsproces met aanrakingen en geraakt worden. Bovendien organiseert Carla ‘VakantieAnders’, vakanties voor mensen die bewust in het leven staan. Carla is een integere betrokken inspirerende vrouw met een warm hart.

Praktisch:

Reisdata: 7 april t/m 12 april

Prijs: 1200 euro ex 6% BTW

Inbegrepen: verblijf op basis van 2-persoons kamers, alle maaltijden (uit en thuis eten), excursies, massages, oefeningen, koffie/thee/fris.

Bijkomende kosten: vlucht 80-125 euro (Eindhoven-Reus), zakgeld 50 euro

Optioneel: 1 persoonskamer voor 250 euro extra

Ga je mee? Download hier je inschrijfformulier en stuur dat naar yola@commundo.nl >>

Inschrijven kan tot 1 maart 2019